fredag 1 februari 2013

Fredag

Halloj!
Idag är det fredag och det betyder..............
RÄKMACKA PÅ BRYGGAN!
Haha
Vi har alltid en liten get2gether på bryggan på fredagar, då käkar vi räkmacka, tjötar, går igenom veckan och dricker kaffe.
Så det har varit en lugn dag, ännu sålänge.
Lossade och lassade imorse, målade lite, sen fikat, sen hjälpte jag styrmannen med att inventera alla livvästförråd. Sen har vi precis lassat och lossat och är nu påväg mot Sverige igen.

Trivs fortfarande som fisken i vattnet här. Besättningen alltså, så jävla skön.
Igår hade vi en liten filmkväll, vi såg på Kenny Starfighter - Kenny begins. Vi skrattade som fan, den filmen kommer aldrig bli tråkig.

Ikväll så lägger vi oss i grenå över helgen och då är det en hel del projekt på g. Kan berätta mer om vad jag får göra imorgon.
Sen på lördag så ska några från besättningen även dra iland och käka pizza. Det ska bli najs att komma iland och från båten lite.

Nu strax ska jag kila och träna och sen vid sjutiden ska jag hjälpa till att lasta och lossa. Tror jag kilar upp och hänger på bryggan en stund innan det också. Det är trevligt där.

Men vi hörs, hej svej!


Ps. Styrmannen smygtog en bild på mig, men misslyckades ganska hårt. Jag lägger upp den för jag har fan ingen bättre bild just nu. Men förbered er för en fotobomb sen när jag kommer hem och laddar över bilderna från systemisen.
Ds.